Zone turistice

Zona Ramsar

 ”Lacurile Prutului de jos”

Monumente cultural - istorice

Stațiunea balneară ”Nufărul Alb” (or.Cahul)

Monumente cultural - istorice

Portul internațional Giurgiulești

Manastiri

Mănăstirea de maici” Sf.Cneaz Vladimir” or.Cahul

Manastiri

Mănăstirea „Pogorârea Duhului Sfânt şi Naşterea Maicii Domnului” (s.Gavanoasa)

Tabara de odihna

Tabara de odihna Larga

Tabara de odihna

Tabara de odihna Slobozia Mare

Parc

Parcul “Grigore Vieru” din or.Cahul

Sudul Moldovei

Sudul Moldovei cu cele mai frumoase traditii...

Locuri pitoresti

Si multe alte locuri pitoresti de la sudul Moldovei...

Vinurile “Valul lui traian”

Gradul de dezvoltare a zonei vitivinicole corelează puternic cu competitivitatea destinaţiilor pe piaţa turistică, în special a vinăriilor implicate în trasee turistice, în capacitatea acestora de a oferi servicii de o calitate deosebit de înaltă

Vinul roşu este considerat de OMS aliment. Atunci cănd este consumat in moderaţie, ceea ce inseamnă un pahar (250 ml) de vin pe zi la femei şi două pahare la bărbaţi. cum zice o reclamă de pe unele sticle de vin : ‘un pahar de vin pe zi te scapă de doctorii’, dar, aş adăuga eu, de la două pahare in sus rişti să faci ciroză.

Licoarea, produsa in Israel, contine o cantitate ridicata de compusi organici naturali, cu capacitate de a combate afectiunile cardiace.Vinul rosu este in mod natural intarit cu polifenol, un compus care se regaseste in pielita strugurilor.Fermentarea pielitei boabelor, impreuna cu zeama lor, ofera vinului rosu atat culoarea cat si proprietatile antioxidante.

Cupaj: Pinot Noir 40%, Merlot 30%, Fetească Neagră 20%, Cabernet Sauvignon 10% 
Vizual: limpede strălucitor cu o culoare roz intens şi reflexii arămii. Olfactiv: profund, intens, arome de fructe de pădure bine coapte, căpşuni, cireşe, nuanţe de condimente. Gustativ: sec, plin, savuros, uşor acid, cu un final şi post gust intens.

Licoarea, produsa in Israel, contine o cantitate ridicata de compusi organici naturali, cu capacitate de a combate afectiunile cardiace.
Vinul rosu este in mod natural intarit cu polifenol, un compus care se regaseste in pielita strugurilor.
Fermentarea pielitei boabelor, impreuna cu zeama lor, ofera vinului rosu atat culoarea cat si proprietatile antioxidante.

...
...
...
       Vinul nostru este creat de multe generații de vinificatori în cele mai mari galerii subterane din lume apreciat de consumatorii din est și din vest consacrat de legende în care cu toții ne regăsim.